Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisPortalLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Pagalba.

Go down 
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyAntr. 11 20, 2012 3:49 pm

Būtų gerai. Aš tai siūlau imt kažką iš Denalių nes nereikes bijoti kad nemokėsi suvaidinti, apie juos neperdaugiausia rašo.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyAntr. 11 20, 2012 3:49 pm

nelabai noriu imt filmų veikėjų ;D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyAntr. 11 20, 2012 4:02 pm

Niu tai imk išgalvotą:)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyAntr. 11 20, 2012 5:09 pm

Turėjau omenyje snukius ;D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyAntr. 11 20, 2012 5:15 pm

pagrindiniai veikėjai privalo būti su tų aktorių veidais, kurie yra filme, o visi kiti gali būti laisvai pasirinkti.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyAntr. 11 20, 2012 6:34 pm

Jojo pagrindiniai, tai čia tik Cullenai manau:D
Atgal į viršų Go down
Aro!
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 6:29 pm

Sveiki, norėjau pasidomėti, ar Aro laisvas? :D Mačiau, kad narių sąraše nėra ir šiaip nepabrauktas veikėjų sąraše, bet iš kur man žinoti, gal kam užrezervavot ar šiaip... :D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 6:31 pm

Tas žmogelis, kuris nori būti Aro, rašo man, ir labai gerai kad pasidomėjai ir čia paklausei (: so užsiregistruok ir viską paaiškinsiu nes Aro turės daugiau privilegijų ir panašių dalykų nei kiti Volturiai ar šiaip veikėjai, be to ten dėl istorijos yra tokių smulkmenų
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 6:32 pm

Štai ir aš. Nekantriai laukiu laiško :)
Atgal į viršų Go down
Huh
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:12 pm

Patarkit kokią merginą iš Volturiu ar Klajoklių :)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:14 pm

Iš klajoklių siūlau imti Lucy arba Nettie, nes Maria jau yra tai bent ne viena būsi:)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:15 pm

iš klajoklių aš siūlau Charlotte imt arba Tia. Nors iš esmės, kurią bepaimtum, tai laisvai galėsi viską kurt.
o iš Volturių... Athenodorą manau. nors be vyro nelabai įdomu turbūt bus:D
Atgal į viršų Go down
Huh
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:17 pm

O iš Volturių nieko?

Be to dėl Nettie ir Lucy, tai Maria su Jasper jas nužudė, tai gi dabar jos tikrai nebūtų vienam klane Pagalba. - Page 2 2788221432

Tai gi Charlotte, Tia ar Athenodora ? :)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:17 pm

Rimts? Volturių panų tai nebesiūlau nes kol kas jų daug yra. Imk Tia, gražus vardas labai:D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:18 pm

aš irgi manau, kad Tia:D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:28 pm

Galit nuimt tašką? :D

Melanie Iglesias / Perrie Edwards / Jessica Jarrell / Vanessa Morgan / Logan Browning / Keke Palmer? kuri? :D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:34 pm

jeigu atvirai, man tai jos visos baisios :D bet šiaip Edwards čj

Paskutinį kartą redagavo Paul Lahote, Tr. 11 21, 2012 9:38 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:37 pm

aš tai už pirmą nebent:)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyTr. 11 21, 2012 9:48 pm

Edwards.
Atgal į viršų Go down
Triš
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyKv. 11 22, 2012 9:40 pm

Hei, čia Trišiukas.. bet man neleidžia prisijungti, nei registruotis, mat toks vartotojo vardas jau yra. ;//
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyKv. 11 22, 2012 9:49 pm

būna durniuoja forumotions... nežinau šiaip iš tikrųjų ką net patart ://// pabandyk užsiregistruoti su tašku, tuomet nuimsim
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyKv. 11 22, 2012 10:09 pm

Oki, done ;D
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyKv. 11 22, 2012 10:11 pm

sutvarkyta:)
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyKv. 11 22, 2012 10:18 pm

Dėkui ;D netrukus pasirašysiu anketą.
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 EmptyPen. 11 23, 2012 8:14 am

Gal galėtumėt rezervuoti Renatą?
Rytoj parašyčiau bio :)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Pagalba. - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Pagalba.   Pagalba. - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

Pagalba.
Atgal į viršų 
Puslapis 23Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next